25 Nisan 2011 Pazartesi

Crystal Admiral Resort

Rengarenk su kaydırakları, uçsuz bucaksız bir deniz manzarası harika açık büfe yemekler daha ne isteriz ki. Crystal Admiral Resort işte bunların hepsini ve daha fazlasını içinde barındırır. Side otelleri içinde yer alan Crystal Admiral Resort  havuzları mutlaka ilginizi çekecektir. Birbirinden değişik dizayn edilen  Crystal Admiral Resort havuzlarında yüzmek için can atacaksınız. Crystal Admiral Resort de ara öğün, geç kahvaltı, gece sandviçi servislerine bayılacaksınız. Özellikle yemek yemeği sevenlerdenseniz otelin bu özellikleri size göre. Side otelleri içinde Side Crystal Admiral Resort de denize mesafe 50mt.dir ve alt geçitle ulaşabilirsiniz. Side Crystal Admiral Resort de kendi özel kumlu plajından faydalanabilirsiniz. Duş, şemsiye, havlu, şezlong kullanımları ücretsizdir. Ultimate All Inclusive yirmi dört saat ücretsizdir.


Side otelleri arasında ki tercihinizi Crystal Admiral Resort ile kullanırsanız birbirinden renkli kaydırakları ile eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Side Crystal Admiral Resort otel de su kaydırakları çocuklar da dahil herkese yetecek kadar vardır. Side Crystal Admiral Resort de ultra herşey dahil sistem olmakla beraber yirmidört saat yerli alkollü ve alkolsüz içecekler ücretsizdir. İçeceklerinizi bu harika otelde keyifle yudumlayacaksınız. Ayrıca Side Crystal Admiral Resort de çocuklar için çocuk havuzu, kapalı havuz,ve mini club da düşünülmüştür. Bir yandan Side’nin keyfini çıkarırken bir yandan da spa havuzunda spa keyfi yapabilirsiniz. Daha şimdiden gitmek istediğinizi duyar gibi oluyorum.

Side Crystal Admiral Resort de erken rezervasyon yaparsanız indirimlerden de yaralanabilirsiniz. Side Crystal Admiral Resort de kaldığınıza pişman olmazsınız. Hasır kaplı restoranında otantik bir yemek yerken  şık restore edilmiş restoranlarında yemek yemek sizi heyecanlandıracaktır. Yemyeşil ortamıyla Side Crystal Admiral Resort daha otele giriş yaparken sizi büyüleyecektir. Side otelleri sizi ayrıcalıklı kılar. Side otelleri hizmet kalitesiyle tatilinizi şölene dönüştürür.