5 Eylül 2011 Pazartesi

Club Hotel Grand Efe

Club Hotel Grand Efe

Club Hotel Grand Efe, kaliteli bir tatil yapmak isteyenlerin uğrak mekanıdır. Siz de mi kaliteli bir tatil yapmak ihtiyacı duyuyorsunuz? Siz de mi tüm stres ve yorgunluğunuzu yapacağınız tatil ile atmak istiyorsunuz? Sizin de mi ailenizle yapacağınız keyifli bir tatile ihtiyacınız var? Club Hotel Grand Efe, tam da aradığınız niteliklere sahip, tercih edebileceğiniz en uygun otellerden bir tanesidir. Gümüldür otelleri bünyesinde bir tatil yapmak fikri, size de yakın geliyorsa, direksiyonu Club Hotel Grand Efe tesislerine kırın ve asla unutamayacağınız, kaliteli bir tatil yaşayın.
Gümüldür otelleri içerisinde bulunan Club Hotel Grand Efe ile alakalı olan bu yazımızda, Club Hotel Grand Efe tesisleri ile alakalı genel bilgilendirmelerde bulunmayı planlıyoruz. Bu doğrultuda öncelikle, Club Hotel Grand Efe tesislerinin genel niteliklerinden, daha sonra Club Hotel Grand Efe tesislerinin konum ve ulaşım bilgilerinden, ardından Club Hotel Grand Efe tesislerindeki aktivite ve eğlence anlayışlarından ve nihayetinde de Club Hotel Grand Efe tesislerinde bulunan odalardan söz ederek, yazımızı sonlandıracağız. Gümüldür tatili yapmak isteyenler ve bu tatil süresince Gügümüldür otelleri içerisinde konaklamayı planlayanlar için bu yazımızın oldukça faydalı olacağı inancındayız; bu sebeple, Gümüldür tatili için hazırlananların dikkatli okumalarını öneriyoruz.

Club Hotel Grand Efe Konum Bilgileri
Gümüldür, İzmir'in Özdere ilçesinde bulunan bir tatil beldesidir. Her yıl on binlerce kişinin tatilini yaptığı Gümüldür, Gümüldür otelleri ile de ünlü bir yerdir. Gümüldür'ün ardında dağlar, önünde ise Ege Denizi yer almaktadır. Gümüldür otelleri ise yeşil ve mavinin kucaklaştığı alanda bulunmaktadır. Gümüldür otelleri içerisinde bir tatilin ayrıcalık olduğunu belirtip Club Hotel Grand Efe tesislerinin Gümüldür otelleri içerisinde önde gelenlerden bir tanesi olduğunu ekleyelim.

Club Hotel Grand Efe Tesislerine Ulaşım

Club Hotel Grand Efe, Gümüldür'ün oldukça kolay erişilebilen bir yerinde konumlanmıştır. Otobüs yolculuğunu tercih edenler için belirtmek gerekirse, Club Hotel Grand Efe tesislerinin Özdere Terminali'ne uzaklığı, sadece 1 kilometre kadardır. Yani, yürüme mesafesidir diyebiliriz. İzmir Adnan Menderes Hava Alanı ile Club Hotel Grand Efe tesisleri arasındaki mesafe ise sadece 45 kilometredir. Özel araba ile sadece 1 saattir.

Club Hotel Grand Efe Tesis Nitelikleri

Yeşil ile mavinin kucaklaştığı Club Hotel Grand Efe, 320 adet standart oda bulunmaktadır. Yani yaklaşık olarak 1000 kişi, Club Hotel Grand Efe tesislerinde aynı anda konaklayabilir ve tatil gerçekleştirebilir. Club Hotel Grand Efe, saunasından Türk hamamına, fitness merkezinden güzellik salonuna, spor alanlarından bebek odalarına kadar, dört dörtlük bir oteldir. Club Hotel Grand Efe tesislerinde yer alan havuzlar, çocuklar ve yetişkinler için özel olarak yapılmıştır ve her birinde su kaydırakları bulunmaktadır.

Club Hotel Grand Efe Tesislerinde Eğlence

Club Hotel Grand Efe içerisinde yer alan barlarda, çok farklı eğlence anlayışlarına şahit olabilir, doyasıya eğlenebilirsiniz. Sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenebileceğiniz Club Hotel Grand Efe barlarında, herşey dahil konseptli içecekleri istediğiniz kadar tüketebilir, eğlencenin anlamını Club Hotel Grand Efe barlarında keşfedebilirsiniz.

Club Hotel Grand Efe Odaları

Nasıl bir odada tatil yapmak istersiniz? Kliması olan bir oda sizin için uygun mu? Ya da uluslararası kanalları izleyebileceğiniz televizyonlar ve yine uluslararası görüşmeler yapabileceğiniz telefonlar, mini barlar, saç kurutma makinaları, halı kaplama zeminler ve kablosuz internet bağlantıları... Bunların tamamı, Club Hotel Grand Efe tesislerindeki odalardadır.
Gümüldür otelleri dahilinde tatil yapmak istiyorsanız, erken rezervasyon kampanyalarında bulunan Club Hotel Grand Efe sizin için biçilmiş kaftandır. "Ucuz tatil yeri" arayışındaysanız, Gümüldür otelleri yardımınıza koşuyor. Siz de Gümüldür otelleri dahilinde tatil yapın; siz de Club Hotel Grand Efe tesislerinde unutamayacağınız bir tatil yaşayın!