19 Şubat 2011 Cumartesi

Kemer

Farklı bütçelere uygun tatil seçenekleri artısı olmakla birlikte doğal ve tarihi güzellikleri ile herkesin aklını başından alan Kemer, turizmin en önemli merkezlerinden ve en gözde tatil yerlerimizdendir.

Sezon zamanında Kemer otellerinde yer bulmak zor olsa da Kemer erken rezervasyon kampanyalarında yer alan ucuz Kemer otelleri ve tatil köyleri seçeneklerinden faydalanarak ucuz tatilin keyfini yaşayabilirsiniz.


Kemer’de Akdeniz’in turkuaz suları Beldibinden Tekirovaya kadar uzanan doğal kıyı plajına sahiptir. Ayışığı ile Phaselis plajları en ünlü plajlarındandır. Kaşifler için de birçok mağaralar bulunan Kemer’de Olympos ve Phaselis Antik Kentleri de mutlaka görülmesi gerekilen tarihi güzelliklerdendir.


Deniz, orman ve dağların kucaklaştığı bu eşsiz ilçede herşey dahil oteller, yarım pansiyon oteller ve tatil köyleri tatilcilerini en iyi şekilde ağırlar. Ancak yaz sezonunda boş oda bulmakta sıkıntı yaşayabileceğiniz gibi ayrıca pahalı otel fiyatları ile karşılaşırsınız. Kemer otelleri erken rezervasyon kampanyaları ile bu iki sorunu da ortadan kaldırıyor. 2011 erken rezervasyon kampanyaları ile otel fiyatlarını oldukça indiren Kemer otelleri rezervasyonlarını Ocak ayı itibari ile almaya başladılar bile. Hayalinizdeki kaliteli ve ucuz otel seçeneklerinden yararlanmak için vakit kaybetmeden rezervasyonunuzu şimdiden yaptırabilirsiniz. Ayrıca ne kadar erken davranırsanız o kadar çok indirimden yararlanıyorsunuz. Sezon yaklaştıkça ve rezervasyonlar arttıkça otel fiyatları da artıyor.