12 Nisan 2011 Salı

Side Gece Hayatı


Side tarihi doğal zenginliği ile tatil severlerin gözdesi olduğu kadar Side gece hayatı ile de oldukça ünlüdür. Ee tatil demek sadece deniz, kum ve güneşten ibaret değil sonuçta öyle değil mi? İşte Side diskoları tatilinize renk katmak için misafirlerine birbirinden farklı eğlence alternatifleri sunuyor.

Side disco seçenekleri ile tatilinizi farklı ve hareketli geçirmek isterseniz Side’nin ünlü Side diskoları ile harika zaman geçirebilirsiniz. Bütün gün deniz, havuz güneş derken iyice dinlendiniz.
Artık sıra da dinlenmiş olan vücudunuzu Side diskoları seçenekleri ile hareketlendirmenin zamanı geldi. Gecenin ilk saatlerinden sabahın ilk ışıklarına kadar Side diskoları ile yorulana kadar eğlenebilirsiniz. Hatta öyle ki deli dolu tatil keyfini Side disco alternatifleri ile farklı eğlenceler ve showlarla katlayabilirsiniz. Birçok Side diskoları ile lazer ve ışık gösterilerinin altında çılgınlar gibi eğlenip, içkilerinizi yudumlayabilirsiniz. Bazı Side diskoları ülkemizde tanınmış olan müzisyenleri ağırlamakta ve misafirlerine apayrı bir tatil keyfi sunmaktadırlar. Eğer bu Side disco alternatiflerinden birine denk gelirseniz oldukça şanslısınız demektir. Hem müthiş bir müzik keyfine doyup hem de Side diskoları ile eşsiz bir eğlence fırsatını yakalamışsınız demektir.

Sadece eğlence için Side disco seçenekleri yok elbette ki. Bar ve restaurant tarzı yerlerde de canlı müzik keyfine doyup, gecenizi Side diskoları alternatiflerinden biraz daha sakin geçirebilirsiniz. Ama dediğim gibi tatil dediğimiz sadece deniz, güneş kumla değil Side diskoları, Side barları ile en eğlenceli tatil keyfini yaşamak için de var. Bunu da en güzel şekilde Side'de bulunan Otel seçeneklerinden yararlanarak Side diskoları, barları sayesinde yaşarsınız.