11 Nisan 2011 Pazartesi

Side Plajları


Antik sahil kentlerinden biri olan Side, ekonomik ve kaliteli Side tatil otelleri ile dikkat çektiği gibi Side plajları başta olmak üzere doğal ve tarihi zenginliği ile de çok fazla dikkat çekmektedir. Bu sene Side tatil planınız varsa eğer Side otelleri ile ekonomik ve eğlenceli bir tatil geçirebileceğinizi belirtmeliyim.



Side’de bulunan mavi bayraklı Side plajları tarih ile doğal güzelliklerin iç içe olduğu eşsiz güzellikte Side tatil yerlerindendir. Mavi bayraklı Side plajları Titreyen Göl, Side 1, Side 2, Sorgun, Sorgun2, Side Halk Plajı, Sol Kamelya, Köymeydanı ve Club Ali Bey plajlarıdır. Side plajları içerisinde bulunan Titreyen Göl, 22 tesisin bulunduğu oldukça geniş bir alana sahiptir ve burada birçok kuş türü bulunur. Side plajları içerisinde olan Side ve Side 2 plajları doğal güzelliklerle tarihi kalıntıların iç içe olduğu mükemmel Side tatil seçeneklerinden biridir. Doğal bir sahil olan Sorgun ve Sorgun 2 plajları ise Side plajları arasında tercih edilen diğer mavi bayraklı plajlardandır. Side tatil otelleri ile Side plajları arasında çok fazla tercih edilen bu plajlarda yüzmenin keyfine varabilirsiniz.

Eğlenceli ve cıvıl cıvıl Side tatil otelleri ve Side plajları ile Side doğal güzellikleri ile doyumsuz bir tatil yaşarsınız. Herkese uygun Side tatil otelleri ile hem kaliteli hem ekonomik tatil yaparak mavi bayraklı Side plajları keyfini çıkarabilirsiniz. Side plajları hem yüzmek hem de güneşlenmek için oldukça idealdir. Bu sene Side tatil otelleri ile farklı bir tatil yaşamak isterseniz mutlaka Side plajları içerisinde mavi bayraklı olan eşsiz güzellikteki tabiat güzelliklerini görmeden gitmeyin.