8 Mayıs 2011 Pazar

Pemar Beach Resort


Pemar Beach Resort harika bir tatil için herşey dahil konseptiyle sizlerin en iyi tatili yapmanızı hedefliyor. Side Otelleri ve Side de muhteşem manzaralar sizleri bekliyor. Dilediğiniz otel odasını seçin ve tatilinizin keyfini Pemar Beach Resort ile çıkarın. Denize sıfır konumuyla  sizlere tatil anlamında harikalar yaşatacaktır. Pemar Beach Resort mavi bayraklı sahiliyle sizleri bekliyor. Erken rezervasyon kampanyalarından da yararlandıysanız değmeyin keyfinize. En güzel tatillerinizden birini Pemar Beach Resort ile yaşamaya hazır mısınız? Öyleyse Pemar Beach Resort Side sizleri bekliyor. Side Beach Resort ile hayallerinizin tatilini yaşayın. Gündüz ayrı gece ayrı bir ambiyansa bürünen Pemar Beach Resort Antalya havalimanına 90 Km Manavgat terminaline 15 Km uzaklıktadır.
Açık ve kapalı yüzme havuzlarında eğlenceyi doyasıya yaşayabiliriniz. Harika aşçıların hazırladığı birbirinden enfes tatları Pemar Beach Resort Side de tadabilirsiniz. Tatil demek hem eğlence demek hem dinleme demek eğlenirken de yorulduğumuza göre zaman uzman aşçıların elinden çıkmış harika yemekleri Side Beach Resort da yemek.

Pemar Beach Resort ile sizin için özenle hazırlanmış ve soft renklerde hazırlanmış muhteşem manzaralı odalar da kalabilirsiniz buz gibi içeceklerinizi bu manzarada yudumlayabilirsiniz. Pemar Beach Resort de standart oda, Deluxe oda, aile tipi oda Qeen Suit ve King Suit oda tercihlerinden birini yapın ve tatiliniz başlasın. Hepsi birbirinden güzel ve harika. Pemar Beach Resort de ücretiz aktiviteler arasında hamam, sauna ve masa tenisi de bulunmaktadır. Side Beach Resort ile canlanın yenilenin tazelenin. Kendinizi bir kez daha keşfedin. Pemar Beach Resort Side sizleri bekliyor. Pemar Beach Resort Side de basketbol voleybol fitness center bilardo oynayabilir tatilin tadını çıkarabilirsiniz. Side Beach Resort sizlere herşey dahil konseptiyle her türlü avantajı sunmaktadır. Side’nin eşsiz suları ile dopdolu bir tatil geçirip hayallerinize kavuşun.