25 Nisan 2011 Pazartesi

Narcia Resort Hotel

Side Antik Kenti, Anadolu’nun en eski yerleşimlerinden biridir. Nar” anlamına gelen “Side” adı, Anadolu’nun en eski halkının dili olan Luvice’den gelir. Nar, Anadolu’nun ana tanrıçasının simgesidir. Side eğlence hayatı ile eşsiz bir tatil imkanını sunuyor. Side tatili ile bu eğlenceye katılmaya karar kıldıysanız aslında buraya geldikten sonra ne kadar doğru bir karar verdiğinizi anlayacaksınız. Harika otellere hayran kalacaksınız tabi gelmişken biraz Side tarihini de öğrenelim değil mi? Side Narcia Resort Hotel Antalya Side Kumköy mevkiindedir. Side Narcia Resort Hotel den Antalya havalimanına 55 Km uzaklıkta Manavgat terminaline 8 Km uzaklıktadır. Side Narcia Resort Hotel de hiç zaman kaybetmeden ulaşabilirsiniz.  
Oda seçiminizi yaparsanız hemen tatilinize başlayabilirsiniz Side Narcia Resort Hotel de. Denize sadece 350 metre uzaklığı bulunan Side Narcia Resort Hotel de shuttle servisi vardır. Şezlongunuza uzanın ve artık Side Narcia Resort Hotel de bir şey düşünmeyin derim.  

Side otelleri Side Narcia Resort Hotel içinde çocuklarınızı onlar için ayrılmış bölümlerde oynamaları için bırakabilir kendinizi serin sulara bırakabilirsiniz. Unutmayın tatil bitecek ve sizler işinize geri döneceksiniz keyfini çıkarmaya bakın her dakikasının tadını çıkarın Side Narcia Resort Hotel de. Side otelleri arasında bulunan Side Narcia Resort Hotel  herşey dahil konseptiyle çalışmaktadır. Tatilinizi ekonomik otellerde kalarak ekonomik tatil geçirmek isterseniz tercih edebileceğiniz  oteller arasındadır Side Narcia Resort Hotel. Anadolu, insan uygarlığının başlangıç noktalarından biridir Side ve siz Side otelleri ile bu başlangıçlara tanıklık edebilirsiniz. Heyecan verici olmaz mı? Bu eski medeniyetlerde otelin ücretsiz hizmetlerinden faydalanıp hamam sefası yapmak istemez misiniz? Side otelleri hizmetiniz de ilk günkü konforu ve rahatlığıyla sizlerle. Geç kahvaltı, limitsiz yerli içki, çay kek saati Side otellerinde Side Narcia Resort Hotel de sizlere sunulmaktadır.0-12 yaş çocuklarınız ücretsiz olup 10.00-24.00 e kadar bar ücretsiz hizmet vermektedir. İyi tatiller dilerim.