25 Haziran 2011 Cumartesi

Selge Beach Hotel

Selge Beach Hotel Side  ile hayal gibi bir tatil... 

5 yıldızlı otellerin rağbet gördüğü Side’de bulunan Selge Beach Hotel Side’nin Kızılağaç mevkiinde bulunuyor. Side otelleri arasında hayallerinizin ötesinden bir keyif yaşatacak olan Selge Beach Hotel Side denize sıfır konumu ile de renkli bir dünya sunuyor sizlere. Side otelleri arasında denizin mavisi ile ağaçlarının yeşili arasında farklı bir dünyada olmanın sevinci ile yaşayacağınız tatilinizde Selge Beach Hotel Side hem eğlendirip hem de dinlendirecek. Side otelleri seçenekleri arasında sevdiklerinizle birlikte gönül rahatlığı ile tatil yapabileceğiniz Selge Beach Hotel Side’de ultra herşey dahil otel konsepti uygulanıyor. Ekstra ücret ödemenize gerek kalmadan tatil yapabileceğiniz Selge Beach Hotel Side’de ihtiyaç duyabileceğiniz market, alışveriş merkezi, kuru temizleme, doktor bulunuyor. Side otelleri içinde çocuklar içinde eğlenceli bir tatil keyfi yaşatacak olan Selge Beach Hotel Side’de çocuk havuzu ve eğlenceli aktiviteler bulunuyor.
Selge Beach Hotel

Neden Selge Beach Hotel?
  • Selge Beach Hotel Side size unutulmaz bir tatil yaşatır.
  • Selge Beach Hotel Side’de kaliteyi ucuz tatil avantajıyla yaşarsınız.
  • Selge Beach Hotel Side’de eğlenir ve dinlenirsiniz.

Selge Beach Hotel Side’nin özellikleri…

Selge Beach Hotel Side’de açık ve kapalı yüzme havuzları arasından istediğinizde serinlemenin keyfini yaşarsınız. Ya da su ile eşsiz bir doyuma ulaşmak isterseniz Selge Beach Hotel Side’nin aquaparkında 8 adet kaydırakla eğlencenizi katlarsınız. Side otelleri arasında çocukların da keyfini düşünen Selge Beach Hotel Side’de çocuk havuzu bulunuyor. Hem suya doysunlar hem de eğlensinler diye Selge Beach Hotel Side’de mini kaydırağın bulunması da ayrı bir güzelliği. Side otelleri içinde özel bir eyre sahip olan Selge Beach Hotel Side’de ister dinlenmek isterseniz de eğlenmek isteyin her türlü aktivite bulunuyor.

Selge Beach Hotel Side’de aktiviteler…

Selge Beach Hotel Side’de voleybol, basketbol, masa tenisi, bilardo, bowling, okçuluk, fitness center aktiviteleri spor yapmanızı sağlarken eğlencenizden de geri kalmayın diye Selge Beach Hotel Side’de su kayağı, banana, sörf, jet-ski, yelken, parasailing gibi birçok su sporları yer alıyor. Side otelleri içinde kısacası eğlenmek için Selge Beach Hotel Side’nin dışına çıkmanıza gerek yok. Eğlenceli ve ekonomik tatil keyfini tek başına Selge Beach Hotel Side sizlere doyasıya yaşatıyor. Akşamları yapılan animasyon gösterileri de gecenize renk katarken Selge Beach Hotel Side’de eğlenmemeniz için hiçbir neden yok. Hamam, sauna jakuzi, therapy center bulunan Selge Beach Hotel Side’de hem vücudunuzu hem kendinizi dinlendirebilirsiniz. Ya da spa merkezinde masaj ve vücut bakımlarından yaptırarak Selge Beach Hotel Side’de kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz.

Selge Beach Hotel Side’de yararlanabileceğiniz hizmetler de tatil keyfinizi kolaylaştırır. Side otelleri içinde yer alan Selge Beach Hotel Side’nin dışına çıkmanıza gerek duymadan birçok hizmete sahipsiniz. Kuyumcu, market, kuaför, butik, hediyelik eşya, bijuteri, doktor, fotoğrafçı bulunan Selge Beach Hotel Side’de her türlü ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Side otelleri arasında ultra herşey dahil konsepti ile de ücretsiz yararlandığınız yiyecek, yerli alkollü ve alkolsüz içeceklerde tatil keyfinizi arttırmanız için büyük bir fırsat.

Kaliteyi ekonomik şekilde sunan Selge Beach Hotel Side’de güzel bir tatile siz de katılın.