13 Temmuz 2011 Çarşamba

5 Yıldızlı Otel

5 yıldız otel ile keyifli tatil... 
Ülkemiz tatil beldeleri bakımından şanslı ülkeler arasında yer almaktadır. Birbirinden güzel cennet gibi tatil bölgelerine sahip olan Türkiye yerli ve yabancı binlerce turisti, muhteşem tatil bölgelerinde ağırlamaktadır. Tarihi turlarla dolu bir tatil ya da deniz tatili gibi birçok seçeneğe sahip olduğumuz ülkemizde, gemi turları ve diğer ülkelere düzenlenen yurtdışı turları gibi turlarda oluşturulmaktadır.  
Çeşitli şehir turlarına de katılabileceğiniz ülkemiz ,dünya standartlarına ulaşmış çok iyi otellere sahiptir. Otel denilince en fazla aklımıza gelen otel seçeneklerinden biride 5 yıldız otel seçenekleridir.

5 yıldız otel açılımını şöyle yapabiliriz; 5 yıldız otel özelliğine sahip oteller Dubai'deki 6 ve 7 yıldızlı uçuk oteller dışında en yüksek seviyede yer almaktadır ve ülkemizde de çok iyi seviyede 5 yıldız otel seçenekleri bulunmaktadır, nitelik bakımından en üst seviye de olan otellere 5 yıldız otel denmektedir. 5 yıldız otel seçenekleri arasında her şey dahil sistemde ve ultra her şey dahil sistemde hizmet veren otellerde bulunuyor. 5 yıldız otel çeşitleri arasında bulunan her şey dahil ve ultra her şey dahil otel seçenekleri içerisinde bulunan özellikler genellikle tatilcilerin tüm isteklerine karşılık verebilecek şekilde oluyor.
5 yıldız otel tercihinizi yaparken otel temizliğine ve yemeklerinin kalitesine önem vermelisiniz. 5 yıldız otel tercihinizde açık büfe yemek servisi veren otellerin yanında Alakart restoranı bulunan otellerde yer alabiliyor, 5 yıldız otel seçenekleri arasından seçtiğiniz otel tercihlerinizde bulunan Alakart restoranında dünya mutfaklarının tadına ayrıcalıklı olarak bakabiliyorsunuz. Karşısında harika manzaralarında bulunduğu Alakart restoranlarda sizleradına  düzenlenmiş özel tasarımlı odalarında, bu muhteşem yemeklerin tadına bakabiliyorsunuz.

5 yıldız otel, içerisinde neler bulunur?
  • 5 yıldız otel seçeneklerinin içerisinde açık ve kapalı havuz mutlaka bulunur.
  • 5 yıldız otel özelliklerini taşıyan otellerde konfor ve kalite ön plandadır.
  • 5 yıldız otel özelliğinde bulunan otellerde personel eğitimli ve güler yüzlüdür.
  • 5 yıldız otel özelliğindeki oteller üstün hizmet kalitesine sahiptir.
5 yıldız otel özelliğine sahip otellerde temizlik yönünden herhangi bir problem yaşama olasılığınız çok düşüktür. Her gün, hatta günde iki defa çarşaf değişikliği olan oteller tuvalet ve otel temizliklerini ihmal etmezler. Hizmet konusunda 5 yıldız özelliğine sahip otellerde bulunan personeller, saygılı ve güler yüzlü yaklaşımıyla sizleri en iyi şekilde ağırlamaya çalışır. Üstelik erken rezervasyon ile ucuz tatil yeri seçenekleri arasında da görebileceğiniz 5 yıldız özelliğine sahip otellerde konaklamak çok kolay,üstelik ucuz tatil yeri seçenekleri arasına 5 yıldız özelliğine sahip otel tercihlerinizi de ekleyebilirsiniz.
5 yıldız otel özelliğine sahip oteller 24 saat oda servisi yapma özelliğini bünyesinde barındırır, hatta bazı 5 yıldız özelliğine sahip oteller günün her saati odaya yemek ve içecek servisi yapabilir.


Bu özelliğe sahip oteller Türkiye’nin her yöresinde bulunmakta olup gerek şehir içinde merkezde, gerek şehir girişinde, gerekse şehir dışında doğayla içiçe bir yerde konumlanmıştır.
5 yıldız özelliğine sahip otellerde konaklamak istiyorsanız harika bir tatil sizleri bekliyor!