25 Haziran 2011 Cumartesi

Süral Hotel

Eğlenceye ve dinlenmeye Süral Hotel Side ile merhaba deyin…

Side’nin Çolaklı mevkiinde bulunan Süral Hotel Side otelleri arasında herşey dahil konsepti ile hizmet vermektedir. Sessiz ve sakin konumu ile oldukça dikkat çeken Süral Hotel Side’de huzurlu bir tatil keyfi istiyorsanız doğru adreste olduğunuz belirtelim. Şehrin gürültüsünden ve kalabalığından uzakta huzurlu bir dinlenme vaat eden Süral Hotel Side’de incecik kuma sahip altın sarısı plajda denizin serin sularına kendinizi bırakabilirsiniz. Tatilin keyfi en iyi deniz, kum ve güneş ile çıkar diyorsanız Süral Hotel Side’de bu zevke doyasıya varacağınızdan eminiz. Side otelleri içinde tertemiz plajında güneşlenip, buz gibi sularına kendinizi bıraktığınız anda Süral Hotel Side’yi tercih ettiğinize memnun kalacaksınız. Side otelleri içinde Süral Hotel Side’yi sadece denizinin güzelliği için değil, sıcacık bir atmosfer sağlaması ile de seçtiğinize sevineceksiniz. Konuklarının memnuniyetini ön planda tutan ve bunu size hissettiren Süral Hotel Side’de daha önce görmediğiniz ilgiyi göreceksiniz. Tabi Side otel seçenekleri arasında olan Süral Hotel Side’de kendinizi özel hissetmeniz için birçok ayrıntıyı yaşayacaksınız. Side’nin 9 km kadar dışında bulunan Süral Hotel Side’de huzurlu tatilin keyfine doyasıya varacak olmanız ise en güzeli. Bir tatilden beklenilen en önemli şey huzur, sakinlik ve biraz da eğlencedir ve Süral Hotel Side bunların hepsini size doyasıya yaşatır.

Side otelleri arasında neden Süral Hotel Side’de tatil?

Süral Hotel
  • Süral Hotel Side konforunuzu sağlar.
  • Süral Hotel Side huzur dolu tatil vaat eder.
  • Süral Hotel Side ile ucuz tatil yaparsınız.

Süral Hotel Side herşey dahil…

Side otelleri içinde herşey dahil konsepti ile hizmet veren Süral Hotel Side’de otelin dışına çıkmanıza ve ekstra masraf yapmanıza gerek kalmaz. Süral Hotel Side’de sabahtan akşama kadar birçok seçenek sunulur. Hem gözlerinize hem de damağınıza hitap eden birbirinden farklı lezzetleri sunan Süral Hotel Side’de herşey dahil konsepti ile doyasıya bir tatil keyfi yaparsınız. Side otelleri arasında ucuz tatil keyfini yaşatacak olan Süral Hotel Side’de yerli alkollü ve alkolsüz içeceklerin tümü de ücretsizdir. Ekstra masrafınızı aza indiren hatta Süral Hotel Side içerisinde konakladığınız süre içerisinde ek bir masraf yapmadan size harika bir tatil yaşatan Süral Hotel Side ile bu sene bambaşka bir tatili yaşayacaksınız.

Süral Hotel Side’de çocuklar…

Side otelleri içerisinde çocuklar için oldukça ideal olan Süral Hotel Side’de tatilin bütün keyfini çıkarabilmeleri için her ince ayrıntı düşünülmüş. Zaten aileler artık tatili çocuklar için düşünmüyor mu? Bu yüzden de Süral Hotel Side bu detayı da atlamadan çocukların yüzebilmesi için çocuk yüzme havuzu ve suda eğlenebilmeleri için mini kaydırağı da düşünmüş. Muhteşem bir bahçeye sahip olan Süral Hotel Side’de çocukların oyun parkı ve çocuk bahçesi bulunuyor. Süral Hotel Side’nin mini club ve animasyon gösterileri ile de en eğlenceli ve bol kahkahalı dakikalarını geçirecek olan çocuklarınıza bu yaz doyasıya tatil keyfi yetecek. Bu sene uzun zamandır ilk defa siz de kendi tatil keyfinizi Side otelleri arasında yer alan Süral Hotel Side sayesinde yaşarak çocuklarınızı da güvenle kendi keyiflerine bırakabileceksiniz.

Süral Hotel Side’de neler yapabilirsiniz…

Side otelleri içindeki Süral Hotel Side’de sizin içine aktivite bol. Süral Hotel Side’de serinlemenin tadına ister denizde ister havuzda varın. Ya da Süral Hotel Side’de denize karşı şezlongunuza uzanıp güneşlenmenin ve muhteşem Akdeniz havasının tadına varın. Eğlenceye katılmak isterseniz Süral Hotel Side’de denizde ve havuzda yapılan oyunlara katılabilirsiniz. Side otelleri arasında basketbol, voleybol, masa tenisi, bilardo gibi aktivitelerle hem sporunuzu yapıp hem de arkadaş edinebileceğiniz Süral Hotel Side’de  su kayağı, sörf, banana, kano, deniz bisikleti, jet-ski gibi su sporları ile de heyecan dolu dakikalar yaşayabilirsiz. Akşamları da yine eğlencenize kaldığınız yerden devam edebileceğiniz Süral Hotel Side’de animasyon gösterilerini izleyebilir ardından da yine Süral Hotel Side’nin canlı müzik şölenine eşlik edebilirsiniz. Süral Hotel Side sevdiklerinizle birlikte tatil keyfini yaşayabileceğiniz Side otelleri arasındadır. Bu sene hem kaliteli hem de ucuz tatili yaşayabileceğiniz Süral Hotel Side’de yerinizi bir an önce ayırtın.


Side otelleri içindeki Süral Hotel Side keyifli tatiliniz için sizleri bekliyor…