31 Mayıs 2011 Salı

Silence Beach Resort

Küçük bir şehir düşünün. İçinde evlerinizden restoranlara, havuzlardan, güzellik salonuna, futbol sahasından tenis kortlarına ve hatta lunaparka kadar her şeyin olduğunu düşünün. Tatil boyunca bu küçük şehrin sakinlerinden olmak istemez miydiniz? Silence Beach Resort Side isimli bu küçük şehrin size sunacağı tatil teklifini kaçırmayıp Side kıyılarının keyfini bu yaz çıkarabilirsiniz.

Neden Silence Beach Resort Side?

Silence Beach Resort
•    Silence Beach Resort Side bünyesinde büyük bir aquapark var.
•    Daha fazla eğlence için Silence Beach Resort Side lunaparkı var.
•  Silence Beach Resort Side bünyesinde sirk, halk oyunları gösterileri gibi eğlenceler var.
•  Büyük bir futbol sahası, 6 adet tenis kortu Silence Beach Resort Side bahçesinde var.

Side Silence Beach Resort ile kalabileceğiniz ortamı seçebilme avantajına da sahipsiniz. Ana binada bulunan 679 otel odası, 229 Villa Göl Evleri veya 122 Silence Club odası arasından isteklerinize uygunun seçebilirsiniz. Villa göl evleri hakkında bilgi vermek gerekirse etrafı doğal bir gölle çevrilmiş hissi uyandıran bir ortamı tasavvur edebilirsiniz; çünkü Silence Beach Resort Side bahçesindeki bu evlerin etrafı havuz suları ile çevrilidir ve bu sularla çevrili bir şehirde yaşıyor hissi uyandırmaktadır.

Yazın sıcağından Silence Beach Resort Side aktiviteleriyle nasıl uzaklaşacağız?

Side kıyılarının en güzel tonlarında yüzerek Side Otelleri arasındaki Silence Beach Resort ile tatilinizi doldurabileceksiniz. Silence Beach Resort Side denize sıfır mesafededir ve yalnızca Silence Beach Resort sakinlerini ağırlayan özel plaja sahiptir. Şezlong, şemsiye, minder ve havlu gibi ihtiyaçlarınızı da Silence Beach Resort Side karşılamaktadır.  Tercihinizin sahil olmadığı anlarda ise Silence Beach Resort Side havuzlarında serinleyebileceksiniz.   Yarı olimpik açık havuz, 9 kaydıraklı havuz, göl evlerini çevreleyen havuz, thalasso havuz ve kapalı havuz gibi birçok farklı havuz seçeneği ile serinlemenin yanında dilediğiniz ortamda eğlenebilme gibi bir ayrıcalığa da Silence Beach Resort Side ile sahip olabileceksiniz. Bunun dışında havuz ve plaj oyunlarıyla da Silence Beach Resort Side ile geçireceğiniz tatilde serinleyebileceksiniz. Silence Beach Resort Side'ye erken rezervasyon yaptırarak erken rezervasyon avantajları ile en ekonomik tatilinizi de yaşayacağınızdan eminiz. 

Gelelim Silence Beach Resort Side mutfağının lezzetlerine!

Her şey dahil konseptinde sizleri ağırlayan Silence Beach Resort Side mutfağında amiyane tabiri ile “Yok yok.” denebilir. Her öğünü açık büfe şeklinde sunan Silence Beach Resort Side mutfağı dilediğiniz lezzetten dilediğiniz kadar tadabilmenize müsaade ediyor. Geç uyanmayı seviyorsanız Silence Beach Resort Side geç kahvaltısında ya da gecenin ilerleyen saatlerinde acıkırsanız gece yemeğinde açlığınızı bastırabilirsiniz. Özellikle belirtilmelidir ki diyet yapan misafirlerini de Silence Beach Resort Side düşünmüş ve diyet büfesi hazırlamıştır. Bunların dışında şık bir akşam yemeğinde unutulmaz dakikalar yaşamayı dilerseniz de Silence Beach Resort alakart restoranlarında rezervasyon yaptırmak şartıyla leziz yemekler yiyebilirsiniz.
Tatili küçük bir şehir ortamında yaşatan Silence Beach Resort ile evinize tatili taşıyın!