19 Ağustos 2011 Cuma

Gümüldür Plajları


Gümüldür Plajları
İzmir’ e 50 km. mesafede, Menderes ilçesine bağlı şirin bir belde olan Gümüldür, son yıllarda tatil seçeneklerini arttıran bu sayede gün geçtikçe büyüyen tatil yerlerimizdendir. Ege kıyılarının en şirin beldelerinden biri olan Gümüldür, iklimi, arazi durumu ve tarihi kalıntılarıyla ilgi çeken bir belde olmasının yanında Gümüldür plajları, koyları ile Gümüldür tatil keyfini doyasıya yaşayabileceğiniz tatil yerlerinden biridir.
Gümüldür plajları çam ağaçlarının sahil şeridinde sıkça yer kapladığı, henüz keşfi tamamlanmamış cennet bir köşedir. Gümüldür plajları ile tuz kokan rüzgarın eşliğinde doğanın orkestrasına katılmamak elde değildir. Gümüldür plajları uzun kumsalları, serin ve hafif rüzgarlı havası da bu orkestranın ayrılmaz parçalarındandır. Gümüldür tatil için tercih edebileceğiniz en güzel beldelerden biri olmasını elbette denizi, havası ve suyu ile sağlamıyor. Aynı zamanda ekonomik Gümüldür otelleri seçeneklerinin bulunması resort otel, beach club gibi seçeneklerini sizlere en ekonomik fiyatlarla sunması da ayrı bir neden oluşturuyor.
Gümüldür plajları ile huzura ne dersiniz?

Gümüldür plajları ile doğayla iç içe, huzur dolu ve bütçenize uygun ucuz Gümüldür tatil keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. Kalemlik, Orman Kampı, Deniz Pınarı( Klaros) ve İpekkum bu coğrafyanın işletilen en temiz Gümüldür plajları arasındadır. Ayrıca sakinliği ve dinginliği sevenler için de girintili sahil şeridi boyunca henüz keşfedilmemiş birçok bakir koy ve Gümüldür plajları da kaşiflerini bekliyor. Gümüldür otelleri arasından size uygun olanı tercih ederek Gümüldür plajları ile bambaşka bir Gümüldür tatil keyfi yaşayabilirsiniz.
Gümüldür plajları…

Gümüldür plajları arasında ilk olarak Kalemlik plajı yer alıyor. meşe ve çam ağaçlarının muhteşem görüntüsü ile birleşen denizi Gümüldür plajları içerisinde bu plajı özel kılıyor. Gümüldür plajları içerisinde hem kayalıklarla hem de kumlarla kaplı olan bu plaj da cafeler ve restoranlarda bulunuyor. Orman kampı plajı ise Gümüldür plajları içerisinde kamp yapıp denizinize girebileceğiniz daha doğrusu doğa ile bir arada olabileceğiniz bir ortam sunuyor sizlere. Gümüldür plajları arasında oldukça temiz bir denize sahip bu plajda farklı bir Gümüldür tatil keyfini yaşayabilmeniz mümkün. Gümüldür plajları arasında hem tarihe hem de doğal güzelliğe doyacağınız Deniz Pınarı plajı ise muhteşem bir manzaraya sahiptir. Tertemiz denizinde yüzmenin zevkine varıp, tarihi kentinde geçmişten kalma izleri takip edebileceğiniz bu plaj Gümüldür plajları arasında gerçekten de özel bir yere sahiptir. Gümüldür’ün gözbebeği olan İpekkum plajı da Gümüldür plajları içinde kumlu ve derinliği az olan plajlarından biridir.
Gümüldür plajları ile Gümüldür tatil fırsatınız varken hele ki böyle güzel seçeneklere sahipken fırsatı kaçırmayın deriz. Gümüldür plajları arasından hangisinde bu yazın sıcağını üzerinizden atmanız gerektiğine ise verdiğimiz bilgilerden sonra siz karar verin. Seçim her ne kadar zor olsa da el değmemiş güzellikteki Gümüldür plajları içinden hangisini seçerseniz seçin pişman olmayacağınızdan ve Gümüldür tatil keyfini yaşayacağınızdan eminiz.