24 Ağustos 2011 Çarşamba

Gümüldür Resort Hotel


Gümüldür Resort Hotel
Gümüldür Resort Hotel denizin ve doğanın kalbinde tatil yapmak isteyenler için. Gümüldür otelleri arasında Gümüldür Resort Hotel 2009 yılından bu yana hizmet vermektedir. Gümüldür Resort Hotel de tatil yapmak, eşsiz bir denizde yüzmek ve Ege'nin muhteşem doğası ile doğa manzarası ve denizin keyfini çıkarmak demektir. Gümüldür Resort Hotel size ve sevdiklerinize doğanın tüm fırsatlarını sunmaktadır. Bu anlamda, Gümüldür Resort Hotel tatili size unutamayacağınız yeni anılar biriktirmenizi sağlayacaktır. Ucuz tatil yeri Gümüldür Resort Hotel siz değerli tatilcilerin keyif alacakları bir yaz tatili geçirmeleri için İzmir'de hizmet vermektedir. Sizler için yazımızda, Gümüldür Resort Hotel hakkında detaylı bilgilere, oda özelliklerine, konum ve hizmet bilgilerine yer vereceğiz.

Gümüldür Resort Hotel Özellikleri

Çakıllardan arındırılmış harika bir plaja sahip olan Gümüldür Resort Hotel ucuz tatil yeri konseptinde, İzmir'de tatil yapmak isteyenler için hizmet vermektedir. Kaliteli personeli ve konfor odaklı misyonu ile Gümüldür Resort Hotel de ister ailece isterseniz tek başınıza tatil yapın. Ucuz tatil yeri arayışınız için İzmir otelleri arasında tercih yapmak istiyorsanız, erken rezervasyon otelleri içinde yer alan Gümüldür Resort Hotel alternatifini değerlendirmenizi isteriz. Çünkü Gümüldür Resort Hotel de tatil yapmak, Gümüldür'ün eşsiz doğasıyla birlikte unutamayacağınız bir yaz tatili demektir.
Gümüldür Resort Hotel bünyesinde beş yüz kişilik hem açık hem kapalı restoran, disko, sahil restoran, çocuk havuzu, snack bar, doktor, oyun salonu gibi hizmetlerin yanı sıra plaj voleybolu ve basketbolu yapma imkanını sizlere sunuyor. Gümüldür otelleri içerisinde hem tesis olarak hem de tesis özelliği olarak Gümüldür Resort Hotel kalite ve konfor açısından bir numaralı Gümüldür otelleri arasında yer almaktadır.

Gümüldür Resort Hotel Oda Özellikleri

Gümüldür otelleri arasında Gümüldür Resort Hotel gerek iç mimarisi gerekse odaların konforu açısından, tercih ettiğinize sizi pişman etmeyecek nitelikte bir oteldir. Gümüldür otelleri arasında Gümüldür Resort Hotel en güzel Gümüldür plajları arasında yer alan plaja sahip bir oteldir. Ucuz tatil yeri konsepti ile Gümüldür otelleri arasında Gümüldür Resort Hotel en kaliteli en ekonomik oda avantajını sizlere sunmaktadır. Gümüldür otelleri arasında Gümüldür Resort Hotel de konakladığınızda, odalar; standart odalar 25 metre karedir, suit odalar 3+1 şeklinde ve 100 metre karedir. Gümüldür Resort Hotel de odalar; mini bar, split klima, teleon, kasa, banyo - wc hizmeti ile donatılmıştır.

Gümüldür Resort Hotel Konum Bilgileri

Gümüldür otelleri arasında Gümüldür Resort Hotel Meryem ana kilisesine 50 km mesafede olması ile, tercih edilirliğini arttırmaktadır. Gümüldür Resort Hotel İzmir Adnan Menderes hava limanına 30 dakika mesafededir. Bu anlamda merkezi bir konumda bulunan Gümüldür Resort Hotel tatil anlayışı kültür turizmini de içeren tatilciler için de idealdir.  Gümüldür Resort Hotel Ege turizminin kültür mirası olan Efes Antik Kent'e 40 dk mesafededir. Gümüldür Resort Hotel de konaklayarak Ege'de tatil yapmanın keyfine varabilirsiniz.