15 Ağustos 2011 Pazartesi

Turan Prince World

Turan Prince World
Turan Prince World, "Side otelleri" içerisinde yer alan ve tatil köyleri havasını veren her geçen yıl daha fazla kişi tarafından tercih edilen, Side'nin önde gelen otellerinden bir tanesidir. Turan Prince World tesislerinde tatil yapmak fikrinde olan kişiler ya da Side otelleri tercihinde bulunacak olan kişilere yönelik hazırladığımız bu yazımızda, Turan Prince World tesisleri ile alakalı çok daha geniş bilgiye sahip olabilirsiniz. Side otelleri içerisinde tatil yapmadan, Turan Prince World tesislerinde tatil yapmak üzere yola çıkmadan önce, mutlaka bu yazımızı okuyunuz. Bu yazımızda, Turan Prince World tesisleri ile alakalı, hangi konulardan bahsedeceğiz, nelerin üzerinde daha çok duracağız?
  • Öncelikle, Turan Prince World tesislerinin Side ve Side otelleri içerisindeki konumundan (coğrafi) bahsedeceğiz.
  • Turan Prince World tesislerini tercih eden yerli ve yabancı turistlerin, Turan Prince World tesislerine nasıl ulaşabileceği konusunda bilgilendirmelerde bulunacağız.
  • Turan Prince World tesislerinin hangi özelliklere sahip olduğundan, yani Turan Prince World tesislerinin en genel özelliklerinden söz edeceğiz.
  • Turan Prince World odalarının içerisinde bulunanlardan ve yine genel olarak Turan Prince World odalarının genel nitelikleri ile ilgili bilgilendirmelerde bulunacağız.

Turan Prince World Tesislerinin Side'deki Konumu

Turan Prince World, Side otelleri içerisinde ayrı bir konuma sahiptir. Bunun en büyük sebebi, Turan Prince World tesislerindeki hizmet anlayışı ve memnuniyet oranıdır. Turan Prince World tesislerini tercih edip de memnun kalmayan kişi, yol denecek kadar azdır. Bu sebeple Turan Prince World, Side otelleri içerisinde çok farklı bir yerde konumlanmıştır.
Coğrafi olarak da Turan Prince World, Side'nin Kızılağaç bölgesinde, yöresinde yer almaktadır. Kızılağaç, Side otelleri cenneti sayılabilir. Birçok Side otelleri, Kızılağaç mevkisinde kurulmuştur.

Turan Prince World Tesislerine Ulaşım

Turan Prince World tesisleri, ulaşımı sebebiyle de yerli ve yabancı binlerce turistin tercih ettiği Side otelleri içerisinde yer almaktadır. Konumundan dolayı Turan Prince World tesislerine ulaşım, oldukça kolaydır.
Yurt dışından Turan Prince World tesislerini tercih edenler, Antalya Hava Alanı üzerinden Turan Prince World tesislerine ulaşabilirler. Nitekim Antalya Hava Alanı ile Turan Prince World arasındaki mesafe, sadece 75 kilometre kadardır. Bu da Antalya Hava Alanı'nda inen yolcuların, çok kısa bir kara yolculuğu sonucunda Turan Prince World tesislerine ulaşabileceği ve doyumsuz bir tatile başlayabileceği anlamına geliyor.
Yurt içinden gelen ve Side otelleri içerisinde bulunan Turan Prince World tesislerinde kalmayı planlayanlar ise, Manavgat Terminali üzerinden Turan Prince World tesislerine ulaşabilirler. Manavgat Terminali'nden Turan Prince World tesisleri, sadece birkaç dakika sürmektedir. Nitekim Manavgat Terminali ile Turan Prince World tesisleri arasındaki mesafe, sadece 12 kilometre kadardır. Bu da çok kısa bir süre içerisinde Turan Prince World tesislerinde olacağınız ve tatile başlayacağınız anlamına gelmektedir.

Turan Prince World Tesisleri ve Genel Özellikleri

Side otelleri, genel özellikleri ile de çevre ilçelerdeki otellere göre farklıdır. Side otelleri içerisinde parlayan yıldız ise Turan Prince World tesisleridir. 250 bin metrekare üzerine kurulmuş olan Turan Prince World tesisleri, yaklaşık 600 odalıdır. Aynı anda binlerce kişinin kalabileceği şekilde dizayn edilen Turan Prince World, Side otelleri içerisinde en büyüklerden bir tanesidir. Turan Prince World tesislerinde, rahat etmeniz için en küçük ayrıntı bile atlanmamıştır.

Turan Prince World Odaları

Turan Prince World odaları da, geniş ve farahtır. Eğer bu ferahlık sizi tatmin etmediyse, Turan Prince World odalarında yer alan klimayi çalıştırabilirsiniz. Turan Prince World odaları içerisinde, televizyon, telefon, internet, saç kurutma makinesi de yer alır.
Siz de Side otelleri bünyesinde doyumsuz bir tatil geçirmek istiyorsanız Turan Prince World, tam da size göre; maksat "ucuz tatil yeri" içerisinde tatil geçirmek ise, buyrun Turan Prince World tesislerine!