28 Temmuz 2011 Perşembe

Tatil Köyleri

Tatil Köyleri
Tatil köyü, ülkemizdeki birçok kişinin ucuz tatil yeri için tercih ettiği mekanlardır. Yurdumuzda da bolca bulunan tatil köyleri, sadece tatilcilere yönelik hizmetleri ile gidenleri memnun ediyor, gelecek seneki planların da holiday club (tatil köyü) merkezli yapılmasına yönelik düşünceleri pekiştiriyor.

Son yıllarda, ülke turizmimizin de gelişmesi ile birlikte, tatil köyü ile ucuz tatil yapanların sayısı, hızla artmaktadır. Tatil köylerinde kurulu olan otellerin birbirleriyle rekabet etmeleri sonucunda, tatil köyündeki ucuz tatil fiyatları, birçok orta halli vatandaş için makul düzeylere gelmiştir. Bu da tatil köyü için duyulan rağbeti arttırmıştır.

Yurt dışından ülkemize gelen yabancı turistler de genellikle  holiday club (tatil köyü) seçenekleri ile ilgilenmektedir. Her şey dahil konseptli paketlerin bolca sunulduğu holiday club'larda, yabancı turistlere yönelik her türlü hizmet verilmektedir, onların mutlu bir ucuz tatil yeri ile geçirmeleri için hotel çalışanları, ellerinden gelen her şeyi yapmaktadırlar. Holiday club (tatil köyü) paketleri, bu yönüyle, yabancı turistlerin en fazla tercih ettiği tatil seçeneklerinden bir tanesi olagelmektedir.

Tatil köyü Huzur Merkezleridir

Tatil köyü, sadece orta halli kişilerin değil; aynı zamanda emekli olmuş kişilerin de en çok tercih ettikleri yerlerin başında gelmektedir. Yıllardır çalışıp ter dökmüş kişilerin, bu yılların stresini atmak için tatil köyünde konakladıklarını, tatil köyü ile stres attıklarını, hepimiz biliriz. Bazı tatil köylerinde, konut alma imkanı da bulunmaktadır. Emekli olup tatil köyünde vakit geçirmek isteyen emekliler de, bu tatil köylerinde konut almaya yönelmişlerdir. Genellikle Ege ve Akdeniz Bölgesi'ndeki bulunan tatil köylerinde, bu imkanlar mevcuttur.

Günümüzde tatil köyü deyince, genellikle kum, güneş ve deniz akla gelir. Oysa ki, son yıllarda, tatil köylerinin yaygınlaşmasıyla birlikte; deniz, güneş ve kumun ikinci planda kaldığı bölgelerimizde de tatil köyü kurulmaya başlanmıştır. Özellikle Marmara Bölgesi'nde yer alan termal kaynaklar, tatil köyü kurulmasına müsait noktalardır. Bu yörelerde kurulmuş ya da kurulacak olan bir tatil köyü, birçok kişinin ilgisini çekecek ve tatil köylerine olan merakı arttıracaktır.

Eğlencenin Merkezi: Holiday Club (Tatil köyü)

Gençlere yönelik kurulan holiday club'larda (tatil köyleri), gençler dilediğince eğlenmektedir. Holiday club (tatil köyü), gençler açısından değerlendirildiğinde, genellikle "eğlence" anlamına gelmektedir. Bunun bilincinde olan holiday club (tatil köyü) yöneticileri ve sahipleri, gençlere yönelik düzenlemiş oldukları eğlence bazlı etkinliklerle, holiday club'ları, çekim merkezi haline getirmektedirler.

Tatil köyü -diğer adıyla holiday club-, tatilciler için koca bir yılın stresini atmak açısından, bulunmaz nimetlerle doldurulmuştur. Club holiday (köyü tatil), gençlerin asla terk etmek isteyemeyecekleri mekanların başında gelmektedir. Eğlenmek, bu sayede stres atmak, mutlu olmak ve ileride anlatılacak anılarla dolu bir ucuz tatil yaşamak için ülkemizde bulunan tatil köyü seçenekleri, turistleri ağırlamaya hazırdır.

Ülkemizdeki tatil köylerine ulaşım, oldukça kolaydır. Bölgenizdeki bir tatil köyü, size birkaç saatlik mesafede olabilir. Şehrin gürültüsünden uzaklaşmak için, belki birkaç günlük minik dinlenceler için tatil köyü, doğru bir tercih olacaktır şüphesiz ki. İnternet üzerinden gitmek istediğiniz tatil köyünü belirleyiniz ve ardından tatil köyü yöneticileri ya da ilgilileri ile irtibata geçiniz, uygun gördüğünüz tatil köyü otelinde rezervasyonunuzu yapınız ve tatil köyünün nimetlerinden faydalanmaya başlayınız. Tatil köyleri açısından her şey, bu kadar basit, bu kadar kolay...

Sizlere yakın yörelerde bulunan birçok tatil köyü, ailenizi ya da arkadaşlarınızı, sizinle birlikte ağırlamaktan mutluluk duyacaktır. Tatil köyünde ve holiday club'larda (tatil köyü), iyi bir tatil geçirmek için yapmanız gereken tek şey, harekete geçmektir. Tatil köyü, dinlenmeye en uygun mekanlardır; tatil köyü huzurdur, tatil köyü aynı zamanda eğlencedir.

Sizleri tatil köyü (holiday club) merkezli bir tatil planı yapmaya davet ediyoruz; tatil köyleri ile yeniden doğmuş gibi olacağınızın teminatını veriyoruz.