28 Mart 2012 Çarşamba

My Meriç Otel

My Meriç Otel Marmaris 2012'de Neden Tercih Edilmeli?

My Meriç Otel
Marmaris otelleri arasından seçtiğimiz My Meriç Otel Marmaris tatilinizi gönlünüzce yapabileceğiniz bir işletme. Turizm Bakanlığına bağlı konfordan taviz vermeyen My Meriç Otel’de odalardan da son derece hoşnut kaldık. Çünkü herkese hitap eden odaları ile tatil için Marmaris’te olmayı isteyenlere harika alternatifler sunuyor. Ege otelleri araştırmasına 1-0 önde olarak giren My Meriç Otel için görüşlerimizi aktaracağımız bu yazımızda, My Meriç Otel Marmaris fırsatlarından ve tabiî ki My Meriç Otel Marmaris özelliklerinden detaylıca bahsedeceğiz.

Marmaris bildiğiniz üzere hesaplı tatilin adresi. My Meriç Otel tesisi de aynı ekonomik şartları devam ettiren, erken rezervasyon fırsatları ile tatil satın almak isteyen tatilcilere büyük kolaylık sağlayan bir işletme. Burada yaz tatilini tıpkı hayalleriniz de ki gibi yaşayabilirsiniz.. Masmavi parlak bir gökyüzü, harika koylar ve ışık ışıl tertemiz bir deniz. Tatil günlerini birbirinden farklı geçirmek için onlarda olanak, tatili rutinden uzak yaşamanız için sizi bekliyor. Ve siz bu tatili ekonomik olarak iyi fiyatlara almış olmanın rahatlığıyla tüm yazı dolu dolu geçirebiliyorsunuz.. İşte bu ayrıcalığı My Meriç Otel Marmaris tatili yaparak yaşayabilirsiniz..

My Meriç Otel Marmaris Özellikleri Nelerdir?

91 oda ile hizmet veren otel Marmaris Turunç bölgesindedir. Konumu itibari ile kolay ulaşılan bir adreste ve merkezi olma özelliği ile tercih edilen bir yerdedir. My Meriç Otel Marmaris tatiliniz için oda alternatifleriniz arasında standart odalar, aile odaları, suite ve connect odaları bulunmaktadır. Ulaşım son derece kolay, Marmaris otoyoluna 20km olan My Meriç Otel kara yolculuğunu tercih edenler için idealdir.

Neden My Meriç Otel Marmaris Tatili?

  • Alışkanlıklarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekecek.. Farklı ve çılgın bir işletmeden bahsediyoruz..
  • Ailece tatil yapmak için en uygun odalara sahip otel olarak My Meriç Marmaris otelleri arasında özel bir işletmedir..
  • Ege otelleri araştırması yaparken otelin konforu ve biraz sonra anlatacağımız detayları, tatili burada yapmanız için sizi ikna etmeye yetecektir..

My Meriç Otel Marmaris tatilinin en farklı yanı nedir?

Otel diğer tesislerden oldukça farklıdır. Bu farkı aslında yaşayarak anlamanız en doğrusu ama kısaca bir özelliğinden bahsetmemiz gerekirse, havuzun 4. Katta olması çılgınca olabilir!
Diğer otellerde havuz zemindedir. Zaten normali de böyledir veya olması gereken şey de budur diye düşünebilirsiniz.. ama My Meriç Otel öyle düşünmemiş ve yapmış.. Otelin 4. Katında havuz keyfi yapmak nasıl bir duygu olabilir ki.. Merak uyandırıyor, yaz günlerini otelin 4. Katındaki havuzunda geçirmenin eğlenceli bir fikir olduğunu görebiliyorsanız My Meriç Otel Marmaris tatili için erken rezervasyon avantajlarına göz atın deriz..
Yazımızda My Meriç Otel Marmaris tatilini neden yapmanız gerektiğini görmeni sağlamak istedik. Çılgın bir tatil, hoş rahat konforlu odalarda konaklama ve tabiî ki Marmaris’in eşsiz doğası sizi burada bekliyor olacak. Tatil fırsatları arasından indirim yakalamak ise size kalmış. Artık erken rezervasyonla ucuz tatil oteli bulmak için ilk bakmanız gereken işletme My Meriç Otel Marmaris olmalı.

My Meriç Otel Marmaris özelliklerine inanamayacaksınız.. Çılgın bir tatil planlıyorsanız bu otel tam size göre.. Neden farklı ve çılgın olarak tanımladığımız yazımızın detaylarında bulabilirsiniz.. Tek sürprizin havuzunda olmadığını da buradan bildirelim..