9 Mayıs 2012 Çarşamba

Marmaris Doğal Güzellikleri


Doğal güzellikler içinde bir marmaris tatili size çok şey katar

Marmaris Doğal Güzellikleri
Marmaris tatili tatil planları yapanlarımızın aklından geçen ilk yerler arasındadır. Eşsiz doğa manzarası, konaklama merkezlerinin kalitesi ile hemen hemen her bölgeden ayrı olan Marmaris tatili tatil konusunda özel bir yerdir. Tatilciler olarak bizlerin tatilden beklentileri farklıdır. Bazılarımız güneş ve kumsalın tadını çıkararak bol bol enerji depolamak bazılarımız ise tarihin muhteşem serüveninde kendimizi de görmek isteriz. Bu olanakların tamamının bulunduğu Marmaris tatili tatil konusunda farklı alternatifler sunarak tatilci olarak bizleri her zaman kendisine çekmeyi başarır.  Özellikle doğal güzelliklerinin anlatmakla bitmeyecek kadar güzel olması nedeni ile yerli ve yabancı tatilciler tarafından tercih listelerinde bir numaraya kadar çıkan Marmaris tatili için gezilecek yerlere bir göz atalım.
Marmaris tatili sırasında gezilebilecek başlıca doğal güzellikler

  • Kız kumu: Eşi benzeri bulunmayan bir güzelliğe sahip olan kız kumu Marmaris tatili sırasında görmeniz gereken doğal güzelliklerin başında geliyor. Doğal olarak ve yaklaşık 600 metre uzunluğunda kırmızı bir kumdan oluşan kız kumu Marmaris tatili için özel alanlardan biridir. Dışarıdan bakıldığında denizin üstünde yürür izlenimi veren kız kumu ilginç efsanelere dayanan bir tarihsel doğal güzelliktir.
  • Kleopatra Plajı: Tarihe kendisini güzelliği nedeni ile Kleopatra Adası olarak yazdıran Sedir Adası kendisine özel kumu sayesinde Marmaris tatili sırasında ziyaret edilmesi gereken Marmaris’in doğal güzellikleri arasındadır. Marmaris’de tatil yaparken görmeniz gereken Kleopatra Plajı denizinin berraklığı tüm stresinizi almaya yetecek kadar güzeldir.
  • Dalyan: Marmaris tatili içerisinde yazılara dökülemeyecek kadar güzel olan ve kendi içinde de birçok doğal güzelliği barındıran dalyan sadece Marmaris’de tatil yapıldığı sırada değil her zaman görülmesi gereken doğal güzelliklerdendir. Kendisini doğaya aşık olarak nitelendiren tatilcilerin tatili Marmaris bölgesinde geçirirken mutlaka görmesi gerekir.
  • Gökova Körfezi: Marmaris tatili içerisinde bulunan koy ve körfezler denizin en berrak ve güzel olduğu yerlerde doğal bir güzellik oluşturmaktadır. Marmaris tatili sırasında ziyaret edeceğiniz Gökova körfezi içerisinde kargı koyu, palamutbükü ve domuzbükü gibi barındırır. Aynı bölgede birden fazla doğal güzellik görmek ve bu güzelliklerin içerisinde gerek dinlenme gerek Marmaris’e tatil yaparken tanıştığınız birbirinden güzel yemekleri yemek büyük keyif veriyor.
Marmaris tatili sırasında gezebileceğiniz yerleri tanıtmak yazımıza sığamayacak kadar güzel olan yerleri kelimelerle anlatabilmeye benziyor. Kelimelerin yetersiz kaldığı güzelliklerle dolu olan bir Marmaris tatili sizleri kalabalıktan ve stresten uzak tutacaktır. Dilerseniz tek başınıza dilerseniz aileniz veya sevdiklerinizle beraber uygun tatil marmaris tatili yapmak için erken davranmalısınız. Marmaris’de tatil yaparken sizlere kısada olsa güzelliklerini yansıtmaya çalıştığımız doğal güzellikleri gezmeyi unutmayınız. Marmaris tatili kendinizi yaz için kısıtlamadan her tatil zamanınızda ziyaret edileceğiniz özel tatil bölgelerindendir. Şimdi bir yıl boyunca yaptığımız tatil anlarımızı uygun fiyat avantajları ve gezilecek doğal güzelliklerinin hiç bitmediği Marmaris’de geçirmek istemez misiniz? Güneşin ışınlarının bile farklı düştüğü yer olarak adlandırılan Marmaris’de tatil yapmak için erken rezervasyon imkânlarını kontrol etmeniz ve bavulunuzu hazırlamanız yeterli olacaktır. Marmaris tatili tatil kavramının başladığı yerdir. Marmaris otelleri arasında yer alan My Meriç Otel, Grand Yazıcı Mares Otel de hem ekonomik tatilinizi yapablir hem de Marmaris'in güzelliklerini gezebilirsiniz.
Ülkemizin en güzel köşesi Marmaris'de tatil yapmak hiç bu kadar uygun olmamıştı. Bu sene cennete gitme ne dersiniz?