30 Mayıs 2011 Pazartesi

Asteria Hotel Side

Asteria Hotel Side İle Tatil Keyfini Yaşayın...
Side’nin tarihi dokusunun, sık dokunmuş ağaçların doğallığının ve elbette güney kıyılarımızın ılık mavisinin oluşturduğu mozaiğin bir parçası olmak istemez misiniz? Bu mozaiğin üç parçasının her birini tamamlayan parça siz olmak istiyorsanız Side otelleri, özellikle Asteria Hotel Side, ile yaza başlayabilirsiniz. Side otelleri arasında yeşili ve maviyi bir arada sunmasıyla Asteria Hotel Side kıyılarının en güzel parçasını oluşturmaktadır.


Asteria Hotel Side
Neden Asteria Hotel tercih edilmeli?
•    Asteria Hotel Side mavi bayraklı özel plaja sahiptir.
•    İki açık, bir kapalı havuz Asteria Hotel Side bünyesinde vardır.
•    Asteria Hotel Side ultra her şey dahil konseptindedir.
• Asteria Hotel Sidedeniz ve havuz suyunu sürekli kontrol etmektedir.


En güzel tatilleri yapabileceğiniz otelleri Side’ de bulabileceksiniz. Özellikle Asteria Hotel Side ile beklentilerinizin üzerinde bir tatil yaşayabileceksiniz. Büyük bir şehirde bulabileceğiniz kadar farklı restoran, bar ve kafe seçeneğini Asteria Hotel Side bünyesinde mevcuttur.  Side otelleri arasındaki Asteria Hotel Side ile ana öğünlerinizi Perge Restoran’ da alabileceğiniz gibi o eşsiz manzara eşliğinde bir kadeh şarap ile şık bir akşam yemeği tercih ettiğiniz akşamlarda ise Asteria Hotel Side alakart restoranlarını kullanabilirsiniz. Asteria Hotel Side alakart restoranları da çeşitlidir; tek bir mekânda değil birbirinden farklı şıklıkta dizayn edilmiş Asteria Hotel Side restoranlarında sevdiklerinizle unutulmaz akşam yemekleri geçirmelisiniz. Asteria Hotel Side Çin Restoranı, İtalyan Restoranı ve Türk Kebap Evi alakart restoranlarında bu güzel akşamlar tasarlanabilir.


Peki, Asteria Hotel Side ile içecekleri nerelerde yudumlayacağız?
Yaz ve kış sezonunda sürekli açık olan Lobby, yaz sezonunda açık olan Düden Cafe, Amphi Cafe ve Alara Cafe, Asteria Hotel Side tatilinizi serin serin yaşamanızı sağlayacaktır. Bunların yanında Pool Cafe, Beach Cafe, Aqua Cafe ve Yörük Çadırı’ nda da leziz yiyecekler ve içecekler ile Asteria Hotel Side günleriniz güzelleşecektir.
Rahatlığınıza sizin adınıza düşkün olan Side otelleri arasındaki Asteria Hotel Side, 24 saat oda servisi ile karşınıza çıkmaktadır. Bunun yanında Asteria Hotel Side odalarında bulunan mini barlarda tükettiğiniz yiyecekler Asteria Hotel Side personeli tarafından kontrol edilmekte ve her gün eksikler yenilenmektedir. Görüldüğü üzere rahatınızı sizden daha çok düşünen Asteria Hotel Side ile Side otelleri arasında en doğru seçimi yapmış olacaksınız. Erken rezervasyon kampanyalarında da yer alan Asteria Hotel Side'de en ekonomik tatil keyfini yaşarsınız. 


Asteria Hotel Side ile doğru kıyılarda, doğru tatili yaşayın!