23 Mayıs 2011 Pazartesi

Erken Rezervasyon

Erken rezervasyondan yararlanmak indirimli fiyatlardan faydalanmak istediğiniz yerde istediğiniz şekilde tatil yapmak nasıl kulağa hoş geliyor değil mi? Öyleyse sizlere bir önerimiz var otellerde doluluk oranları artmadan erken rezervasyon yaptırarak indirimlerden faydalanmak. Keyifli bir tatil geçirmek üstelik ucuz otel seçeneklerinden yararlanarak istediğiniz kalitede istediğiniz yerde. Ekonomik tatil yapayım elimde suya sabuna dokunmasın diyorsanız biraz hızlı davranmalısınız. Haydi o zaman daha ne duruyoruz. Erken rezervasyon ile ekonomik tatil yapmaya.
Erken rezervasyon dönemlerinden yararlanarak sizlere en iyi ve en ekonomik  tatil yapmaya hazırlayan otellerin birçoğu yazın ve kışın sizlere hizmet vermektedir. Ekonomik tatil için erken rezervasyondan yararlanın. Erken rezervasyon dönemleri Ocak ve Haziran dönemlerinde olmaktadır. Elimizi biraz daha çabuk tutup tatil planlarımızı şimdiden hazırlayalım hem hazır bir tatil planımız olsun hem de en uygun fiyatlardan yararlanarak ekonomik tatil yapmış olalım. Planlarımız hazır olsun erken rezervasyon dönemlerini kaçırmayalım.

Önemli bir durum oldu ve sizler erken rezervasyon ile bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünüyorsunuz ama yanılıyorsunuz. Yürürlüğe giren erken rezervasyon iptal sigortasından yararlanabilirsiniz. Erken rezervasyon yaptırdınız ve erken rezervasyon iptal sigortası ile tatilinizi iptal edebilirsiniz. Bunun için sadece erken rezervasyon bedelinizin yüzde biri kadar bir bedel ödüyorsunuz. Önemli bir durumda paranızın bu kısmı alınıp geri kalanı iade ediliyor. Böylelikle bizde rahat oluyoruz bir problem olmazda tatile çıkarsak hem erken rezervasyon yapıp hem de ekonomik tatil geçirebiliriz.
Unutmayalım ki oteller de doluluk oranları arttıkça fiyatlarda artmaktadır bizler de erken rezervasyon indirimlerinden yararlanıp ekonomik tatil yapalım  ki hem istediğimiz yerde olsun hem de istediğimiz zaman da. Ekonomik tatil için erken rezervasyon. Erken rezervasyonla ekonomik tatiller. İyi tatiller dilerim.