31 Mayıs 2011 Salı

Erken Rezervasyon Avantajları

Erken Rezervasyon Avantajlarını Kaçırmayın...
Uzun uzun geçen günlerin, ayların ardından kısa da olsa bir tatile ihtiyaç duyarız. Tüm yıl sırtlandığımız yükü çalışma hayatında bırakıp şık bir otel de ya da sessiz sakin bir tatil köyünde sıkıntısız, buhransız zamanları arzularız. Evet, bir ihtiyaçtır tatil; ancak tatile büyük bütçeler ayırmak zorunda kalmak bu ihtiyacı sınırlandırmaktadır. Bu yüzden başka yollar ararız bir ucuz tatil ayarlayabilmek için. Ya iki hafta yapmayı düşündüğümüz tatili bir haftaya indiririz ya beş yıldızlı bir otel dilerken bir pansiyonu tercih etme yoluna gideriz ya da tatil planlarını seneye erteleriz. Ancak erken rezervasyon avantajları sayesinde hayallerimizi bozma yoluna gitmeye hiç gerek yoktur. Kısacası ucuz tatil için gerekli olan tek şey erken rezervasyon avantajları ile tatile çıkabilmektir.

Erken Rezervasyon Avantajları
Erken rezervasyon avantajları nelerdir?
•    Erken rezervasyon avantajları sayesinde ucuz tatil yaşayabileceksiniz.
•    İstediğiniz otelin istediğiniz odasında erken rezervasyon avantajları ile yer bulabileceksiniz.
•    En önemlisi de erken rezervasyon avantajları ile paranız cebinizde kalacaktır.

Ucuz tatil geçirebilmek için yararlanabileceğiniz erken rezervasyon avantajları yalnızca sıradan ya da çok tercih edilmeyen oteller için geçerli değildir. Adını çok duyduğunuz beş yıldızlı oteller, doğanın müstesna yerlerinde kurulmuş butik oteller ya da lüks tatil köyleri… Hepsi erken rezervasyon avantajları sayesinde ucuz tatil yerleri arasında olacaktır. Aslında önemli nokta bu ucuz tatil için gerekli avantajları erken rezervasyon sayesinde çok daha erken yakalayabilmektir. Şöyle ki ocak ya da şubat aylarında başlayan erken rezervasyon avantajları birinci döneminde ucuz tatil planlarınıza başlarsanız %40- 50 gibi oranlarda indirimlerle karşılaşabileceksiniz. Eğer biraz daha geç başlarsanız ucuz tatil planlarınıza erken rezervasyon avantajları biraz daha düşük olacaktır. Bu kez %10 oranlarında indirimlerle karşılaşacaksınız. Bu sebeple,
Ne kadar erken o kadar ucuz tatil…

Ya belirlediğimiz tarihte tatile çıkamazsak?
Erken rezervasyon avantajları ile geçireceğimiz tatil ucuz olacakken önceden ücretini ödediğimiz tatile o tarihte bir problem olur da çıkamazsak düşüncesiyle bu avantajlardan yararlanmıyoruz. Bu noktada erken rezervasyon avantajları arasına iptal sigortasını da eklenmelidir. Ucuz tatil için yaptığınız ödemenin %1’i kadar bir ücret daha ödeyerek iptal sigortası da yaptırırsanız son 3 güne kadar erken rezervasyon avantajları ile aldığınız tatili iptal ettirebilirsiniz. Tabi yaptığınız ödemeyi de geri alabilirsiniz.