28 Temmuz 2011 Perşembe

Club Hotel Nena

Club Hotel Nena
Club Hotel Nena, Antalya'nın Manavgat ilçesinde hizmet veren otellerimizden bir tanesidir. 14 yıldan bu yana faaliyetlerini sürdüren Club Hotel Nena, Manavgat'ın turizm ilçesi olan Side'de bulunmaktadır. 5 yıldızlı otel statüsünde hizmet veren Club Hotel Nena Side, Manavgat ve Side'nin en eski otellerinden bir tanesidir. Bu yazımızda, Club Hotel Nena Side ile ilgili bilgiler vereceğiz. Tatilini Club Hotel Nena Side'de yapmak isteyenlerin otel ile ilgili fikir edinmelerini sağlayacağız.

Konum ile ilgili bilgiler verecek olursak; Club Hotel Nena Side, Antalya Hava Alanı'na 80 kilometre mesafede bulunmaktadır. Denize sıfır olan konumu ile Antalya'da dikkat çeken Club Hotel Nena Side, Manavgat'a bağlı Kızılağaç Turizm Merkezi'nde bulunmaktadır. Club Hotel Nena Side ile Manavgat merkezi arası, sadece 13 kilometre kadardır. Bu da Club Hotel Nena Side müşterilerinin istedikleri vakit, Manavgat'a kolayca gidebilecekleri anlamına geliyor.
Club Hotel Nena Side ve Eşsiz Özellikleri
Side otelleri arasında yer alan Club Hotel Nena, yaklaşık 600 odalı dev bir oteldir. Kapasitesi dolayısı ile Club Hotel Nena Side içerisinde, aynı anda binlerce kişi kalabilir,ucuz tatilini geçirebilir. Club Hotel Nena Side tesislerinde, Osmanlı mimarisi ile dizayn edilmiş, 15 tane bungalow apartlarından bulunmaktadır. Özellikle tarih meraklısı tatilcilerin Club Hotel Nena Side tercihinin en büyük nedenlerinden bir tanesi de, şüphesiz ki bu tarihi hava verilmiş bungalow'lardır.

Club Hotel Nena Side odalarında da hizmet, tam anlamıyla pratiğe dökülmüştür. Club Hotel Nena Side sakinlerinin en iyi şekilde tatillerini geçirebilmeleri için, her ayrıntı düşünülmüştür ve bu ayrıntılar için ek bir ücret talep edilmemiştir. Club Hotel Nena Side odalarındaki hizmetlerden birkaç tanesini sıralayacak olursak; Club Hotel Nena Side dahilindeki odaların tamamında duş kabini, uydu kanallarının tamamını çeken televizyon, yurt dışındaki ülkelerle bile iletişim kurabileceğiniz uluslararası telefon, merkezi soğutma haricinde klima, her türlü soğuk içeceğin bulunduğu mini bar ve daha birçok ayrıntı... Hepsi sizin için düşünülmüştür, hepsi Club Hotel Nena Side bünyesinde rahat ve ucuz tatil geçirmeniz için planlanmıştır.
Side otelleri içerisindeki Club Hotel Nena, tatilinizde bolca eğlenmeniz için, size çeşitli seçenekler sunmuştur. Bu seçeneklerin başında, Club Hotel Nena Side dahilinde faaliyet gösteren animasyon ekibi gelmektedir. Animasyon ekibinin hazırlamış olduğu aktiviteler ve oyunlar, bütün gün boyunca sürmektedir. Bu aktiviteler sayesinde Club Hotel Nena Side sakinleri, eğlenceli vakit geçirebilir, koca bir yılın yüklediği stresi üzerlerinden atabilir.
Club Hotel Nena Side, çocuklarınızı da unutmamış. Çocuklarınız, Club Hotel Nena Side içerisinde güvenle oyun oynayabilir, iyi vakit geçirebilir. Club Hotel Nena Side içerisinde faaliyette olan, çocuk parkı bulunmaktadır. Daha küçük yaştaki çocuklarınız için, dilerseniz bebek bakıcısı talep edebilirsiniz. Club Hotel Nena Side, çocuklara özel "çocuk büfesi" ve bebeklere özel "bebek köşesi" ile, onların güvende olmasını sağlar. Bu güveni, çocuklarınız ile birlikte, siz de hissedeceksiniz.
"Side Club Hotel Nena" aşçıları, damak tadınıza hitap eden tatlarıyla ve daha önce hiç denemediğiniz çeşitli yemekleriyle, bu konuda da sizleri memnun etmeyi amaçlıyor. Herşey dahil paketleri ile "Nena 
Hotel Club" bünyesinde, bu tatları ücretsiz olarak tadabilirsiziniz.
Club Hotel Nena Side, müşterilerine sunduğu birçok ücretli ve ücretsiz aktivite ile; kendisini tercih edenleri memnun ediyor, gelecek seneki planların da yine Club Hotel Nena Side üzerinden yapılmasını sağlıyor. Siz de güvenli, huzurlu, aynı zamanda da bol eğlenceli ve ucuz tatil istiyorsanız Club Hotel Nena Side tercihinde bulunabilirsiniz; Club Hotel Nena, sizi evinize memnun göndermek için, tüm imkanlarıyla hizmetinizde olacaktır: tavsiye ediyor, iyi tatiller geçirmenizi diliyoruz.